Information från styrelsen

Rensning av cyklar efter sommaren – glöm inte att märka upp din cykel!
Under hösten kommer vi genomföra en rensning i cykelförråd och på cykelställen på gården. Mer information om hur du ska märka upp din cykel kommer att delas ut i brevinkasten inom kort.

Cykelförråden i källaren – ej till för annan förvaring
Cykelförråden är endast till för cyklar och barnvagnar, står det andra saker där kommer det att tas bort/kastas. Finns det behov av att hyra förråd har föreningen några till uthyrning. Hör av dig till oss på mejlen om du har frågor kring detta.

Intresserad av att odla i pallkrage på innergården?
Pallkragar för trädgårdsodling finns att tillgå! Mejla till info@tempelekot.se för med info.

Var noggrann när du slänger dina grovsopor
Vi är tacksamma för att du sorterar ditt avfall och använder grovsoprummet, men tänk på att sortera i rätt kärl och lämna soprummet i samma skick som du önskar finna det – snyggt och ordnat. Släng inte sådant som inte är utmärkt på skyltarna. Vissa saker behöver tas hand om direkt på återvinningscentral. Hör av dig till oss om du är osäker vad som gäller.

Grillning
Använd gärna våra grillplatser på innergården, de är tillgängliga för alla boenden. Grillning på balkongen är inte tillåten p.g.a. ökad brandrisk och för att röken kan störa dina grannar. Tack för att du visar hänsyn.

Övrig info

  • Om du har funderingar som rör tunnelbygget kopplat till Förbifart Stockholm och hur detta på olika sätt kan påverka din lägenhet så ber vi dig höra av dig direkt till Trafikverket.
  • Extrainsatt städning av tvättstugan pga. covid-19 förlängt t o m 31/8 2021. Fortsätt håll avstånd i allmänna utrymmen.
  • Hör av dig till oss om du har planer på att hyra ut din lägenhet i andrahand – alla andrahandsuthyrningar måste godkännas av styrelsen annars riskerar du att bli av med din bostadsrätt.

Trevlig sommar!
/styrelsen