En modern lekpark

Parallellt med att stambytet fortskrider så är återigen nya förändringar i gårdsmiljön på gång. Bland annat ersätts de två lekparker vi har idag med en ny, anpassad efter gällande regler och standard.

Förutom det fortgående stambytet så kommer gårdens båda lekplatser att rivas och ersättas med en enda stor lekpark. Den nya parken beräknas vara färdig i vecka 27 och kommer täcka medparten av det L-formade gräsområdet utanför 101-111.

För att ersätta vår tidigare grillplats har två murgrillar köpts in, dessa kommer monteras i varsin ände av gården. Grillen som ska stå mellan 83 och 91 kommer dock inte monteras på plats förrän kulverten däremellan är bytt.

I den lilla skogsdungen bakom finns nyplanterade bärbuskar (röda och svarta vinbär, krusbär, blåbär och rabarber), och inom kort kommer där finnas några planteringslådor. Dessa planteringar är för allas bruk, och det som odlas där ska kunna komma alla tillgodo.

Har du några önskemål och idéer gällande gård och trivsel så skicka gärna in ditt förslag till info@tempelekot.se.