Utdelning av taggar och driftsättning av passersystem

Nu börjar det närma sig driftsättning av vårt nya passersystem. Vi kommer ha en övergångsperiod då man fortfarande kan använda de gamla nycklarna, men från och med 17 Juni måste du ha tagg för att komma in i portarna. Taggarna kommer att delas ut i föreningslokalen på Astrakangatan 111 vid följande tillfällen:

  • Onsdag 29 Maj, 18:00-20:00
  • Tisdag 4 Juni, 18:00–20:00

Vänligen medtag giltig legitimation vid upphämtningstillfället.

Har du ej möjlighet att hämta ut dina brickor vid dessa tillfällen, vänligen kontakta Storholmen Direkt för att få information om hur dessa kan upphämtas. Vid kontakt med Storholmen, uppge ärendenummer 474–480020.

Taggen kommer att ge dig tillgång till följande utrymmen:

  • Entréen
  • Källardörrar som finns i den huskropp där lägenheten är.
  • Tvättstugan
  • Soprum

Instruktioner för hur porttelefonerna fungerar kan du hitta här.