Information inför hösten

Nu börjar hösten sakta närma sig och det betyder att det är dags för höststädning, vilket kommer äga rum lördagen den 19/10, mer information kommer när det börjar närma sig.

Vi skulle vilja be alla medlemmar om att inte ställa upp ytterdörrarna. Det är vid upprepade tillfällen portdörrar som är lämnade öppna utan tillsyn, vilket kan vara en säkerhetsrisk då obehöriga personer kan ta sig in i våra fastigheter. Har ni barn som är ute och leker får de ha med sig en tagg till porten, alternativt så får de använda sig av porttelefonen när de skall ta sig in.

Under hösten kommer källardörrarna att bytas i samtliga fastigheter, så vi ber er ha överseende med detta arbetet.

Vi i styrelsen vill även påminna samtliga medlemmar om att andrahandsuthyrning kräver tillstånd från styrelsen, så skall du hyra ut i andrahand kan du kontakta antingen Storholmen eller oss i styrelsen.