Cykelrensning

Märk upp din cykel med band som kommer att kunna hämtas i föreningslokalen
19/8, 23/8, 26/8 eller 2/9 kl 19.00-20.30

Det finns ett överskott av gamla och oanvända cyklar på gården och i källaren. För att öka trivseln på vår gård kommer dessa att omhändertas och rensas bort. Styrelsen uppmanar därför till att märka din cykel som du använder och självklart vill ha kvar. Omhändertagandet kommer att ske på höstens städdag som kommer äga rum söndagen 13 oktober. Omärkta cyklar tas i förvar i 3 månader, därefter kasseras de som ingen gjort anspråk på. Det kommer att finnas band att märka upp din cykel med. Dem kan du hämta i föreningslokalen vid fyra olika tillfällen. De tillfällena är: 19, 23 och 26 augusti. Du kan också välja på 2 september. Tiderna som lokalen kommer att vara öppen är 19.00-20.30. Om du har frågor eller synpunkter, vänligen kontakta styrelsen på telefon 08-4002598 eller maila till info@tempelekot.se.