Gemenskap

Aktiviteter

Att äga en bostadsrätt skiljer sig väsentligt från att hyra en lägenhet. När Du köper en bostadsrätt förbinder Du Dig också att deltaga i arbetet med att driva föreningen.
Det finns många sätt att engagera sig på, hjälpa till i någon arbetsgrupp exempelvis trädgårdsgruppen eller aktivera sig i styrelsearbete.
Läs vidare →


Hyra föreningslokalen

Föreningslokalen på Astrakangatan 111 är tillgänglig att hyra för föreningens medlemmar.
Lokalen är begränsad till max 30 personer.
Läs vidare →


Svenska Störningsjouren

Brf Tempelekot är ansluten till Svenska Störningsjouren. Vid störningar eller andra trygghetsproblem inom fastigheten kontaktar deras larmcentral där du har tillgång till professionell hjälp av störningsombudsmän/väktare som skyndsamt kommer på plats.
Läs vidare →


Trivselregler

För den gemensamma trevnaden gäller några allmänna regler. Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är mycket viktigt för att alla i huset och bostadsområdet ska trivas. Vårda grannsämjan genom att behandla andra såsom du själv vill bli behandlad.
Läs vidare →


Hur hanterar jag avfall?

Lathund för att kunna skilja på hushållsavfall, förpackningar, tidningar, grovsopor och farligt avfall. Hushållsavfall Matrester, blomavfall, skal från frukt och grönsaker, blöjor, sopor.
Läs vidare →