Hemsidan är uppe

Foto: Sebastian Waller

Föreningen har nu en egen hemsida på webben.

Brf Tempelekot har nu en egen hemsida på webben. Via den kommer du snabbt kunna uppdatera dig om de senaste händelserna och ta del av information utan att behöva vänta på nästa Boendeblad.

Vårt Boendeblad kommer inte upphöra för det, men detta kan ses som ett steg i arbetet för att minska pappershanteringen. Det går även att få bladet via mail, då hör du av dig till tempelekot@spray.se, eller vänder dig direkt till Sven Sandberg eller Sebastian Waller. Nu är det också möjligt att snabbt meddela detta via det kontaktformulär som du hittar under kontakt i vänstermenyn. Via det får du även snabbt och smidigt kontakt med styrelsen om du har frågor kring något. Men naturligtvis går det även att maila eller ringa direkt.

Sidan är ännu under uppbyggnad, men redan nu går det att hitta kontaktinformation till styrelsen och våra trivselregler. Det är också möjligt att ladda ned protokollet från extrastämman som hölls den nionde mars, våra stadgar och de Boendeblad som kommit ut under 2010. En länk direkt till felanmälan hittas uppe i högra hörnet på sidan och för de som har bosparande i HSB finns där även en länk till Mina sidor.