Händer under hösten

Som ni säkert ser har vi uppdaterat hemsidan med ett nytt utseende och vi jobbar även med att uppdatera informationen som finns på hemsidan. Tycker du att det är något som saknas? Maila webb@tempelekot.se och berätta vad du tycker!

Höstens städdag kommer ske den lördagen den 27:e oktober och vi kommer dra igång klockan 10:00. Under städdagen kommer vi att rensa bland cykelförråden, så se till att tydligt märka upp din cykel eller barnvagn så de inte rensas bort i onödan. Efter städningen kommer det bjudas på korv och dryck. Styrelsen kommer självklart finnas på plats, så har ni några frågor eller funderingar är det bara att fråga någon av oss.

Vi vet att det är många som står i kö för en parkeringsplats eller garage och har styrelsen har börjat undersöka möjliga lösningar för att lösa parkeringssituationen.