Ett nytt år med stora förändringar

Det har hänt mycket under det gånga året, vårt första som bostadsrätts-förening. Ett stort tacka till er alla för den hjälp och det stöd ni givit oss. Nu tar vi nya tag och hoppas att 2011 blir ett minst lika bra år.
Den 10 januari beräknas stambytet i de första trapphusen påbörjas. I skrivande stund uppförs arbetar-barackerna mitt på gården. Där kommer det även finns utrymmen för toalett och dusch.
Porslin, blandare, kakel, klinker och badrumsinredning finns för påseende i det gamla mangelrummet intill tvättstugan.

Trapphusmöten

För att alla ska vara väl förberedda inför stambytet håller BOL Entreprenad trapphusmöten i vår föreningslokal. Under dessa möten presenteras information om bl.a. tider och utförande. Tider för mötena är:
– Astrakangatan 101-111: måndag 24/1, kl 18.00
– Astrakangatan 91-99: måndag 20/6, kl 18.00
– Astrakangatan 113-117: måndag 5/9, kl 18.00

Innan arbetet påbörjas kommer det även ske en förbesiktning i varje lägenhet. BOL kommer då titta på badrum och kök samt informera om hur arbetet kommer ske i just er lägenhet.
Har ni frågor eller önskemål går det bra att framföra dessa vid förbesiktningen.

Dagrum

Under byggnadstiden kommer föreningslokalen finns tillgänglig som dagrum för de som inte har möjlighet att befinna sig hemma eller på annan plats. Ett tidsstyrt kodlås installeras och ni har möjlighet att vara där en timme innan arbetet startar till en timme efter. Lokalen kommer vara utrustad med kyl och micro samt TV. Möjlighet finns även att koppla upp sig på föreningens trådlöst nätverk.