God jul och gott nytt år!

Nu börjar det närma sig juletider vilket för många innebär att fler ljus är tända hemma i lägenheterna. Vi skulle vilja påminna alla medlemmar om att försöka komma ihåg att släcka ljusen när ni lämnar rummet eller går hemifrån, så det inte börjar brinna. Se även till att kontrollera era brandvarnare så att de fungerar ifall olyckan skulle vara framme.

Vi skulle även vilja uppmana alla medlemmar att tänka på era grannar när ni sätter upp juldekorationer. Fundera en extra gång på ifall de dekorationer som ni sätter upp kan störa övriga grannar på något vis. Vi hänvisar till våra trivselregler där följande står skrivet:

”För den gemensamma trevnaden gäller några allmänna regler. Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är mycket viktigt för att alla i huset och bostadsområdet ska trivas /…/ Vårda grannsämjan genom att behandla andra såsom du själv vill bli behandlad.”

Vi har fått in en del frågor hur man låser upp porten med hjälp av telefonen. Bruksanvisning finns på här.